با سلام ببخشید متن سوال قبلی ناقص ارسال شد. با توجه به این که آپلود فایل در این سایت با مشکل مواجه بود لینک دانلود پلان را در پایین این متن قرار دادم. این پلان مربوط به یک ساختمان مسکونی واحدی هست که هنوز اجرا نشده و فعلا در مرحله طراحی پلان میباشد.و هنوز طراحی های سازه ای انجام نشده میخواستم نظر شمارو در مورد این پلان بدونم . پلان خوبیه یا نه ؟ عیب وایرادی نداره از لحاظ معماری ؟ شما پیشنهادی برای بهتر شدن پلان دارید ؟ جهت ملک شمالی هست با تشکر http://s9.picofile.com/file/8305529626/naeymi_Model.pdf.html
پرسیده شده توسط:
کاربر مهمانپرسیده شده در:
13 شهریور 1396پاسخ داده شده در:
همان روزتعداد بازدید:
2633پاسخ داده شده در:
13 شهریور 1396پاسخ داده شده توسط:
انستودیوزسلام آقای امید گرامی
بسیار خوشحالیم که مخاطبانی مانند شما داریم که پیش از ساخت و طراحی منزلشان، در خصوص نقشه ی منزلشان با متخصصین مشورت می نمایند. همکارانمان در حال بررسی نقشه منزل شما هستند و پس از بررسی نقشه و مشکلات آن، پاسخ شمارا در همین صفحه ارسال خواهند کرد. در حال حاضر پیشنهاد میکنیم نسبت به اجرای ساختمان عجله نداشته باشید، چرا که امکان اجرای نقشه های متفاوتی وجود دارد. در صورت امکان در خصوص محدودیت های نورگیری نقشه (ظاهرا از سمت شمال و جنوب و شرق محدودیت هایی وجود دارد) توضیحاتی به ما ارائه نمایید.
پاسخ داده شده در:
13 شهریور 1396پاسخ داده شده توسط:
انستودیوزسلام آقای امید گرامی
از حضور شما در میان مخاطبان انستودیوز بسیار خوشحالیم، پلان طراحی شده بررسی شده است و برخی مشکلات آن مشخص گردیده می توانید آن ها را بصورت تیتر وار در تصاویر مشاهده کنید و توضیحات بیشتر را در متن مشاوره مطالعه نمایید.
۱. ابعاد کمد اتاقها مناسب نیست، عمق زیاد و عرض کم باعث می شوند هر دو کمد نتوانند کارایی لازم را برای شما داشته باشند. کمد لباس عمق ۷۰ سانتی متر و کمد رختخواب عمق ۹۰ سانتی متر احتیاج دارد.
2 و3 . این فضا که احتمالا تراس است (دور تا دور آن دیوار کشیده شده است، احتمالا ترسیم فنی اشتباه است.)، کم عرض و با ابعاد نامتناسب است و کارایی مناسبی نخواهد داشت.
۴. فضای تقسیم مساحت زیادی دارد و علی رغم این مساحت بالا نتوانسته عرصه ی عمومی و خصوصی خانه (محل حضور مهمانان و اتاق خواب های خصوصی) را به خوبی از هم جدا کند و حریم ها را حفظ کند.
۵. این فضا مساحت زیادی دارد،نورگیری ندارد و به طور کلی امکان طراحی بهتر محل پله و آسانسور با مساحت کمتر وجود داشته اما عملی نشده است.
۶. این مساحت زیاد از منزلتان بلا استفاده است و تنها به راهرویی برای رسیدن به آشپزخانه و نشیمن و پذیرایی تبدیل شده است. با فرض طول 10 متر و عرض 1.5 متر، مساحت 15 متری این فضا کاملا هدر رفته است، اگر هر متر منزل شما حداقل 1 میلیون تومان باشد، 15 میلیون تومان از سرمایه شما به راهرویی بدون فایده تبدیل شده است.
۷. مساحت آشپزخانه زیاد و در حد مساحت پذیرایی خانه است، با این حال طراحی کابینت ها و تعبیه محل قرارگیری سینک، گاز، یخچال به طرزی نامناسب صورت گرفته است، البته هندسه ی این فضا مناسب آشپزخانه نیست و مربعی به این بزرگی، باعث خستگی فردی که آشپزی می کند خواهد شد. امکان ایجاد دو آشپزخانه ی مجزا نیز وجود دارد و به نظر می رسد مساحت زیاد پروژه باعث شده طراحان برخی بخش ها را با کم دقتی طراحی نمایند. امکان طراحی فضای غذاخوری و صبحانه خوری زیبایی در این محدوده وجود داشته که توجهی به آن نشده است.
۸. باز هم مانند نکات (۲) و (۳) فضا بدون تناسب و بلا استفاده می باشد. عرض کم و طول زیاد فضا، فایده ی خاصی برایتان ندارد.
۹. یکی از ستون ها بدون دلیل مشخصی(برای ما نامشخص است) از محورش جا به جا شده است که این مساله می تواند هزینه ی اجرای ساختمان را افزایش بدهد.
۱۰. در چیدمان مبلمان پذیرایی، فضای پرت و بلا استفاده ایجاد شده است. در حالی که با چیدمان مناسب، این فضا(که در حال حاضر در گوشه ای قرار گرفته و مبلمان به آن پشت کرده است) می تواند جزئی از مساحت مفید منزلتان باشد.
۱۱. چیدمان اتاق خواب به نحوی است که با قرار گرفتن میز تحریر در مقابل کمد، در آن قابل باز شدن نیست.
۱۲. بهتر است کمد بین حمام و اتاق خواب قرار بگیرد تا صدای سیفون و تجهیزات آبی سرویس بهداشتی عمومی، آرامش افرادی که در اتاق خواب هستند را بر هم نزند.
۱۳. به طور کلی بهتر است حمام برای اتاق خواب مستر(تخت دونفره) باشد.
۱۴. سنگ توالت در فرهنگ ایرانی رو به سوی جنوب (قبله) قرار نمی گیرد. با توجه به وجود مساحت مناسب می توان آن را ۹۰ درجه چرخاند. هم چنین با قرار داشتن سنگ در وضعیت فعلی دسترسی به شیر آب به سختی امکان پذیر است.
۱۵. در رو به پاگرد باز می شود و این مساله می تواند در مواردی خطر آفرین باشد چرا که در به روی فردی که از پله ها بالا می رود باز می شود و فرد تعادل خود را از دست داده و امکان آسیب دیدگی وجود دارد. پس لازم است یا باز شدن در به سمتی دیگر باشد، یا پاگرد مساحت بیشتری داشته باشد.
۱۶. ورود افراد به خانه به صورت ناگهانی بدون هیچ پیش فضایی باعث ایجاد عدم محرمیت می شود. بهتر است ورودی منزل سلسله مراتب ایجاد کند و فضایی برای جاکفشی یا کمد لباس مهمان ها نیز در نظر گرفته شود.
۱۷. با وجود داشتن مساحت زیاد، چینش سرویس ها مناسب نیست. در شرایطی که در حمام وان داریم،احتیاجی به دوش جداگانه نداریم. هم چنین روشویی و توالت فرنگی با فاصله ی نامناسب در کنار هم قرار گرفته اند. و فاصله توالت فرنگی تا دیوار بسیار کم است که فرد نمی تواند به راحتی از آن استفاده کند.
۱۸. با وجود مساحت زیاد چیدمان مبلمان به درستی صورت نگرفته و فضاهای پرت ایجاد شده است.
۱۹. برای سیستم تاسیسات آب ، گاز و فاضلاب داکت در نظر گرفته نشده است. برای ایجاد داکت طراحی معماری انجام شده دستخوش تغییرات ناخوشایند می شود.
۲۰. وضعیت نورگیری منزل و قرارگیری بازشوها مشخص نیست، با توجه به این که اطلاع نداریم مجاز هستید از کدام جداره ها پنجره بگیرید نمی توانیم نظری قطعی در این خصوص به شما ارائه کنیم.
به طور کلی با توجه به مساحت بالای منزلتان، امکان طراحی بهتر فضا وجود دارد. لازم است بدانید مهمترین بخش ساخت هر بنا، طراحی مناسب نقشه ی آن است. معمولا مخاطبان ما پس از اجرای ستون ها و پلکان متوجه مشکلات نقشه می شوند و درخواست مشاوره دارند، حال که شما در زمان مناسب جهت مشاوره اقدام کرده اید، پیشنهاد می کنیم در این خصوص با طراحان دیگری نیز مشورت داشته باشید.
همچنین در صورت تمایل، می توانید با استفاده از خدمات طراحی و بازبینی نقشه ی انستودیوز طراحی مجدد پلان را به طراحان ما بسپارید تا در زمانی مناسب، فایل نقشه ی اصلاح شده ی پیشنهادی را برایتان ارسال نمایند.
لینک مشاوره دکوراسیون و خدمات آنلاین معماری https://nstudioz.com//plan-revision/
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟ لطفا نام کاربری یا ایمیل خود را وارد کنید.
رمز عبور جدید به ایمیل شما ارسال خواهد شد.