با عرض سلام و خسته نباشید خدمت شما. من برای منزلم قصد استفاده از سقف کاذب برای اتاق پذیرایی را دارم، اما مدلی مدنظرم نیست. میشه منو با چند مدل آشنا کنین و عکسهاشو نشونم بدین. ممنونم.
پرسیده شده توسط:
کاربر مهمانپرسیده شده در:
16 مهر 1395پاسخ داده شده در:
همان روزتعداد بازدید:
1150پاسخ داده شده در:
16 مهر 1395پاسخ داده شده توسط:
انستودیوزدوست عزیز، جناب مهران با سلام. بسیار خوشحالیم که شما را در جمع مخاطبان انستودیوز می بینیم.
سقف کاذب دارای انواع مختلفی است. ما در اینجا شما را با گونه هایی که مناسب استفاده در پذیرایی خانه است، آشنا میکنیم.
سقف کاذب (Dropped ceiling) به سقف اصلی ساختمان آویزان و در واقع سقف دومی است که پایین تر از سقف اصلی ایجاد شده است. با نورپردازی های خاص و نور مخفی میتوان به این گونه سقف دکوراتیو جلوه ی خاصی بخشید.
نکاتی را می بایست در طراحی سقف کاذب در نظر داشت. از جمله:
هدف از طراحی و اجرای سقف کاذب به عنوان عنصری دکوراتیو در منزل گاهی برای تاکید بر عرصه ای خاص هم چون محل قرارگیری میز و صندلی های ناهارخوری است. و یا در فضای نشیمن (اتاق تلویزیون) می توان با طراحی سقف کاذب به همراه نورپردازی خاص، شاهد جلوه ای ویژه از فضای خانه بود. گاهی اوقات سقف قسمتی از منزل همچون پذیرایی یا نشیمن ساده و خام است. به همین منظور می توان با بهره گیری از سقف کاذب (در انواع مختلف با نورپردازی های متنوع) از آن خام بودن و یک دست بودن فضا دوری جست و در عین سادگی و پرهیز از آشفتگی در طراحی به هرچه زیباتر شدن فضا کمک کرد.
نکته ی قابل تامّل دیگر توجه به مبلمانی است که قرار است در فضا چیده و مورد بهره برداری قرار گیرد. به زبان ساده تر می توان چنین گفت که طراحی سقف کاذب چه از لحاظ فرم، چه رنگ و چه نورپردازی بایستی با چیدمان عناصر قرارگرفته در عرصه ی زیر آن هماهنگ باشد. البته این طراحی حرکتی رفت و برگشتی است و در انتخاب مبلمان نیز بهتر است به طرح و فرم سقف کاذب خصوصا در عرصه ی مهمّی همچون پذیرایی دقّت داشت.
در طراحی سقف کاذب بایستی به محصول نهایی توجّه ویژه داشت. به بیانی دیگر با پیش بینی و با در نظر گرفتن عناصر ثابت و متغیّری که قرار است در آینده به فضا اضافه شود، می توان به طراحی هرچه بهتر سقف کاذب کمک کرد و از آشفتگی و بی نظمی فضا دوری جست و به سمت هماهنگی هرچه بیشتر قدم برداشت.
به عنوان مثال در نمونه زیر می توان شاهد عدم پیش بینی صحیح طراح سقف کاذب در فضای آشپزخانه بود. متاسفانه در اینجا توجهی به اضافه شدن کابینت، چراغ آویز، پرده و ... نشده است و سقف به تنهایی مورد توجه قرار گرفته و عناصر متنوعی در آن به کار رفته است، شاید این سقف در زمانی که خانه کاملا خالی بوده است جلوه ی مناسبی ایجاد کرده باشد، اما پس از اینکه ساکنین خانه وارد شده اند و خانه مبلمان شده و کابینت ها و پرده ها و... اضافه شده اند، این سقف دیگر جلوه ی سابق را نداشته و فضای آشپزخانه را دچار آشفتگی و ناهماهنگی کرده است.
به شما پیشنهاد میکنیم هنگام طراحی سقف کاذب تنها به زیبایی سقف به عنوان عضوی مستقل توجه نکنید، بلکه سقف را جزئی از کل اتاق پذیرایی بدانید و تصمیم بگیرید هر نقطه ی سقف به چه علتی باید طراحی شود. مثلا اگر سقف به نزدیکی دیوار تلویزیون می رسد، شاید لازم باشد نورپردازی خاصی در آن صورت بگیرد و ارتفاع سقف کمتر شود. همچنین در محلی که مبلمان پذیرایی (سبک استیل) استفاده میکنید ممکن است لازم باشد طرح سقف با محلی که مبلمان راحتی و مدرن قرار میدهید تفاوت هایی داشته باشد. توجه به این نکات می تواند به شما کمک کند سقف منزلتان طراحی مناسب و دلخواهی داشته باشد.
امیدواریم این پاسخ برای شما راهگشا بوده باشد. اگر احساس میکنید سوالات جدیدی در ذهنتان شکل گرفته است که ما می توانیم پاسخگویتان باشیم حتما این مساله را با ما در میان بگذارید تا در زمانی مناسب پاسخ شما را ارائه نماییم.
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟ لطفا نام کاربری یا ایمیل خود را وارد کنید.
رمز عبور جدید به ایمیل شما ارسال خواهد شد.