باسلام.ماقصدبازسازی سرویس بهداشتی منزل روداریم.خیلی نقشه اش قدیمیه وباوجودفضای زیاد تنگ وخفه است.مخصوصاً در قسمت درهای ورودی که رفت وآمدش سختتره. چون گرفتن عکس ازش مقدورنبود نقشه شو کشیدم.ممنون میشم کمکمون کنید. درضمن قبلادرانتهای راهرویی که روشویی قرارداره دستشویی بوده که الان قابل استفاده نیست ولی درنقشه جدید دستشویی رو هم میخوایم اضافه کنیم. بازهم ممنون ازیاری شما
پرسیده شده توسط:
کاربر مهمانپرسیده شده در:
11 مرداد 1396پاسخ داده شده در:
همان روزتعداد بازدید:
1593پاسخ داده شده در:
11 مرداد 1396پاسخ داده شده توسط:
ساغر حسن پوربا سلام خدمت خانم صنم گرامی
با سپاس از این که سوالتان را با ما در انستودیوز در میان گذاشته اید، برای ارائه ی مشاوره ای که پاسخگوی مسائل مورد نظر شما باشد لازم است نقشه ارسالیتان را با ابعادی دقیق به ما ارائه کنید و بر اساس نقشه حدودی ای که در تصویر زیر مشاهده می کنید اندازه خطوط 1 تا 18 را به ما اعلام نمایید.
در ادامه باید گفت که معرفی فضاها و نقش دقیق هر بخش روی نقشه ارسالی شما برای ما واضح نیست و لازم است به ما بگویید حمام سرد دقیقا چه فضایی است و می خواهید در حمام بازسازی شده چه فضاهایی داشته باشید و هریک چه کارایی ای برایتان داشته باشند،(مثلا یک رختکن با کمد لازم دارید، یا یک حمام بزرگ با وان؟ یک دوش با زیردوشی یا یک اتاقک شیشه ای استحمام؟ یا مشاورین ما آزاد هستند بر اساس بودجه و مساحت ایده های دیگری بدهند؟) همچنین نوع سرویس مدنظرتان (ایرانی یا فرنگی) را مشخص نمایید. در انتظار دریافت اطلاعات تکمیلی از سوی شما برای ارائه ی پاسخی مناسب به مشاوره تان هستیم.
پاسخ داده شده در:
11 مرداد 1396پاسخ داده شده توسط:
ساغر حسن پورسرویس مدنظرایرانی است.حمام هم دارای دوش وفضایی جدابرای کمدورختکن باشد.البته اگرشمانظرات کاربردی دیگری مدنظرتان هست باخوشحالی استقبال میکنیم.
پاسخ داده شده در:
11 مرداد 1396پاسخ داده شده توسط:
ساغر حسن پورباسلام مجدد خدمت خانم صنم گرامی
ممنون از شما برای ارسال اطلاعات تکمیلی؛ برای طراحی و ارائه پلان جانمایی دقیق فضاهای سرویس بهداشتی و حمام نکات قابل توجه زیادی مانند مسیر لوله کشی، جاینمایی های پریز برق، مسیر سیم کشی برق و ... مطرح است؛ ما طرح پیشنهادی اولیه ای را برایتان در نظر گرفته ایم که نکات مورد توجه آن را نیز برایتان ذکر می نماییم.
بطور کلی پیشنهاد ما این است که بعد از ورود به فضای سرویس بهداشتی در ابتدا بعد از گذشتن از ورودی یک فضای تقسیم مربع شکل در نظر گرفته شود که روشوییِ سرویس با ابعادی متوسط در همین محدوده و در جای فعلی خود قرار می گیرد. فضای شماره1 در قسمت ورودی: اگر تصمیم به تعویض در ورودی گرفتید در را اندکی جابجا کرده و به گوشه سمت راست نزدیک نمایید تا فضای بهتری در سمت چب برایتان باقی بماند اگر از در 80 سانتیمتری استفاده نمایید فضایی به عرض 50 سانتیمتر در سمت چپ ورودی دارید که می توانید در این قسمت یک خشک کن دیواری، طبقه یا قفسه ای کوچک قرار دهید.
فضاهای دیگر به شرح زیر است:
پیشنهاد ما برای قرار گیری این فضا و جایگذاری سرویس ایرانی در قسمت 2 مشخص شده در پلان است که البته نیاز به بررسی هایی نیز برای لوله کشی آب و لوله فاضلاب دارد اگر خانه تان ویلایی است که به احتمال زیاد مشکلی وجود ندارد ولی اگر خانه تان آپارتمانی می باشد باید قبل از انجام کار با تاسیسات کار مشورت نمایید زیرا ممکن است برای جابجایی لوله فاضلاب برایتان مشکل ایجاد شود.
2.قرارگیری حمام:
فضای پیشنهادی 3 برای حمام در نظر گرفته شده است که یک فضای ترکیبی با حمام و فضای خشک رختکن آن است در قسمت پایین حمام یک فضای120 *150 قرار گرفته است که در اینجا می توانید یک وان یا دوش و جکوزی ایستاده یا ... قرار دهید که با توجه به ابعاد فضایتان می توانید قفسه و کمد هایی برای لیف، صابون و ... نیز در قسمت مشخص شده در نظر بگیرید، پیشنهاد ما استفاده از دوش و جکوزی ایستاده با دیواره شیشه ای است که برای اجرا آن پنجره این قسمت از حمامتان به احتمال زیاد باید حذف گردد؛ که البته بهتر است تصمیم گیری نهایی را خودتان با توجه به بودجه مالی تان انجام دهیددر قسمت بالای حمام فضای شماره 4 کمد و قفسه برای نگهداری حوله و وسایل دیگر، که کنار این قسمت در فضای 5 یک سکوی رختکن در نظر گرفته شده است که البته اگر خواستید فضای 4 و 5 نیز می توانند با هم جابجا شوند.
در مورد جدا سازی حمام از فضای رختکن راهکار های متنوعی وجود داشته که بسته به هزینه و سلیقه ی شما متفاوت خواهد بود. اگر از دوش و جکوزی ایستاده انتخاب نمایید که خود در شیشه ای دارد و دیگر نیازی به جدا کننده ندارید ولی اگر از دوش معمولی، وان و یا ... انتخاب کرده اید برای جدا سازی 2 فضا:
ساده ترین و کم هزینه ترین راه استفاده از پرده های دکوری مناسب برای محیط های مرطوب که غالبا جنس پلی استر دارند می باشد. می توانید طرحی شیک و رسمی انتخاب کنید تا در صورت حضور مهمان نیز جلوه ی مناسبی داشته باشد.
گزینه ی دیگر می تواند نصب در های کشویی شیشه ای مات، آینه ای یا روکش پی وی سی باشد، که البته به نظر می رسد موجب کوچک شدن بیش از اندازه ی فضای سرویس شود. اگر تمایل شما به استفاده از این گزینه است، در های آینه ای به دلیل ایجاد خطای دید، موجب بزرگتر به نظر رسیدن فضا می شوند.
در خصوص جای لیف و شامپو، قفسه هایی با طراحی شیک و متنوع در بازار موجود می باشد که در صورت مرتب چیده شدن وسایل در آن جلوه ی خوبی خواهد داشت. همچنین محفظه های در بسته (شامپو باکس) با طراحی زیبا مخصوص قرار دادن این وسایل نیز مناسب است که نه تنها از لحاظ شیک بودن بلکه حفظ بهداشت نیز گزینه ی خوبی می باشد. همچنین قفسه های متحرک و پایه دار نیز می تواند برای شما مناسب باشد که می توانید بسته به سلیقه ی خود یکی از گزینه های پیشنهادی را انتخاب کنید.
3.دیزاین سرویس بهداشتی:
تعویض و تغییر کاشی های دیوار و کف نیز از تغییرات اصلی فضایتان بشمار می رود، از همه ی موادی که ضد آب هستند میتوانید در دیواره ها و کف فضایتان به کارببرید. با توجه به بودجه کاشی هایی از سرامیک، مرمر و ... بسیار حمام را زیبا میکنند، که با توجه به ابعاد مناسب فضایتان می توانید از طیف گسترده ای از طرح ها و رنگ های کاشی انتخاب نمایید برای فضای ورودی و تقسیم پیشنهاد ما انتخاب رنگ روشن و ساده می شد که می توانید از طرح های کلاسیک نیز انتخاب نمایید ولی برای فضای حمام پیشنهاد ما انتخاب رنگ های شاد و سرزنده با توجه به سلیقه خودتان است ولی توجه داشته باشید که وسایل جانبی که خریداری می کنید مانند پرده حمام، کمد وسایل و ... نیز هماهنگ با رنگ های انتخابیتان باشد همچنین می توانید از حوله هایی با طیف رنگی مکمل با رنگ های موجود در محیطتان نیز برای زیبایی محیط استفاده کنید. برای کف نکتهی مهم دوام و سر نبودن کف حمام و سریس بهداشتی تان است.
4.سقف سرویس بهداشتی:
برای پوشش سقف حمام و سرویس بهداشتی می توانید از ورق های آلومینیوم، تایل های پی وی سی، سقف کاذب طلقی و ... استفاده نمایید در قسمت ورودی و فضای تقسیم که روشویی نیز در آنجا قرا میگیرد می توانید از سقف کاذب طلقی استفاده کنید که امکان نور پردازی از بالای سقف وجود دارد آسمان مجازی یکی از انواع سقف های کاذب طلقی می باشد که امروزه در دکوراسیون داخلی فضاهای مختلف بسیار پر طرفدار است، فضایی زیبا و متفاوت برایتان ایجاد می کند و باعث کوتاه شدن ارتفاع نمی شود. همچنین برای دسترسی به فضای بالای سقف کاذب سرویس بهداشتی نیازی به متخصص و افراد خاص نیست و می توان خیلی ساده با بلند کردن طلق ها آنها را جابجا و به فضای بالای آن دسترسی پیدا کرد.
5.تهویه:
تهویه برای محیط های مرطوب بسیار ضروری است و انتخاب فن مناسب، محل مناسب برای آن و سیم کشی آن نکات بسیار مهمی هستند. تهویه خوب هم هوا را سالم نگاه میدارد و همزمان از خراب شدن وسایل داخل حمام هم جلوگیری میکند.با توجه به نبود پنجره در فضای سرویس بهداشتیتان می توانید کانالی درقسمت دیواره سمت راست ایجاد کنید که به پنجره حمامتان متصل باشد و در این قسمت فن برای تهویه تعبیه نمایید.
در انتها این نکته را برایتان ذکر کنیم که پیش از انجام طرح و کارها با یک تاسیسات کار زُبده و حرفه ای مشورت نمایید و پس از اطمینان از نبود مشکل در روند کار، تخریب ها را شروع و سپس دیوارچینی و باقی مراحل را انجام دهید.
امیدواریم مطالب ارائه شده راهگشای مسئله شما باشد، چنانچه در این خصوص یا مسائل دیگر نیاز به راهنمایی بیشتری دارید، خوشحال می شویم آنرا با ما در میان بگذارید تا پاسخگوی شما باشیم.
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟ لطفا نام کاربری یا ایمیل خود را وارد کنید.
رمز عبور جدید به ایمیل شما ارسال خواهد شد.