سلام خسته پباشید من در طبقه اول بالای پارکینگ زندگی میکنم آیا فوم زیر فرش استفاده شود کف خانه گرم میشود؟ ب جز گرمایش از کف و عایق الاستومری شما چ راهی پیشنهاد میکنید؟ آیا سقف پارکینگ رو پشم شیشه بزنیم وروی آن سقف کاذب آماده گچی یا پی وی سی بزنیم صد در صد سرما نفوذ نمیکند؟لطفا بهترین راه رو نشونم بدید
پرسیده شده توسط:
کاربر مهمانپرسیده شده در:
12 آبان 1396پاسخ داده شده در:
همان روزتعداد بازدید:
1264پاسخ داده شده در:
12 آبان 1396پاسخ داده شده توسط:
انستودیوزبا سلام خدمت آقای علیرضای گرامی
از پیوستن شما به جمع مخاطبین انستودیوز بسیار خرسنیدم. در پاسخ به سوال شما باید بگوییم که تصمیم گیری در خصوص گرمایش کف واحدهای مسکونی که روی پارکینگ قرار گرفته اند، باید وضعیت کف از داخل و سقف پارکینگ مشخص باشد، تا بتوانید بهینه ترین و کم هزینه ترین تصمیم را اخذ نمایید.
انواع روشهایی که برای گرم کردن و گرم نگه داشتن کف واحدهای مسکونی روی پارکینگ مورد استفاده قرار می گیرد، در ادامه توضیح داده شده است:
موکت: مزیت موکتها در این است که در انواع مختلف پرز بلند، طرح برجسته، کبریتی و … برای تمامی فضاها (آشپزخانه، پذیرایی، اتاق خواب و …) با قیمت مناسب در بازار موجود است.
ایجاد کف کاذب: در این روش روی کف اصلی ساختمان لایه ای با فاصله قرار میگیرد که کف کاذب نامیده میشود. از جمله مزایای کف کاذب این است که علاوه بر اینکه عایق حرارت است، عایق صوتی نیز میباشد. اجرای این روش مانند سیستم گرمایش از کف، در ساختمان هایی که ساخت آنها تمام شده است باعث افزایش ضخامت کف و به تبع آن کوتاه شدن ارتفاع فضا میشود که این موجب بروز مشکل در باز و بسته شدن در اتاق ها میگردد.
ایجاد سقف کاذب در پارکینگ: زیر سقف پارکینگ سقف دیگری با فاصله قرار میگیرد. این کار باعث کاهش ارتفاع پارکینگ شده و در مواردی ممکن است مشکلاتی را ایجاد نماید.
استفاده از پارکت به جای سرامیک: مشکلی که امروزه در کشورمان با آن روبرو هستیم عوارض ناشی از استفاده از سنگ و سرامیک میباشد که به علت سرمایی که از طریق کف پا به بدن منتقل میگردد باعثعوارضی چون کمردرد و پا درد میشود و البته مشکل تنها این نیست و سالانه صدها نفر به دلیل سر خوردن بر روی سنگ و سرامیک روانه بیمارستان ها میشوند و رسیدن به این نتایج مستلزم نگاهی به گذشته خودمان و اطرافیان است.
پارکت لمینت امروزه با توجه به قیمت مناسب و سرعت اجرای بسیار بالا، طرفداران بسیار زیادی پیدا کرده است که به تدریج جای موکت و سرامیک را کاملا میگیرد و اگر بخواهیم آنها را از نظر قیمت مقایسه نماییم پارکت لمینت تقریبا با سرامیک ها و موکت ها برابری میکند. خاصیت عایقی آن در برابر صدا و گرما بسیار بالاتر از سرامیک است. این امر موجب میشود تا در فصل زمستان با قرار گرفتن پا بر روی آن احساس سردی به بدن منتقل نشود.از دیگر مزایای آن نرم تر بودن آن است که برای بازی کودکان مناسب تر است و نیز هنگام برخورد اشیاء احتمال شکستن آن را کاهش میدهد
نا گفته نماند پارکت از جنس چوب است و بدیهی است که استقامت آن در برابر ضربه و رطوبت از سرامیک خیلی کمتر است و به همین علت شرایط نگهداری خاصی را می طلبد. اما در کنار این امر دارای مزایایی است که در بالا عنوان شد و انتخاب آن را تشریح می نماید.
استفاده از عایق های معدنی (پشم سنگ و پشم سرباره): اجرای این روش در ساختمان های در حال ساخت امکان پذیر است.
در انتها به معرفی دو روشی که اشاره نمودید میپردازیم.
سیستم گرمایش از کف:این روش مشکل و اختلالی در چیدمان منزل ایجاد نمی کند و به علت تمرکز گرما در ارتفاع پایین بازدهی خوبی دارد اما در عین حال اجرای آن نیازمند زمان است و مشکلاتی مانند بالا آمدن کف زمین و سختی بسته شدن درها وجود دارد.
استفاده از عایق های الاستومری: عایقهای الاستومری عمر و مقاومت بیشتری در برابر حرارت دارند. اینگونه عایقها در زیر سقف پارکینگ نصب میشوند، بنابراین دردسر نصب کمتری نسبت به سیستم گرمایش از کف دارند. تنها ایراد این گونه عایق ها رنگ سیاه آنها است که باید پس از نصب با استفاده از پوشش های مناسب، پوشانده شود تا فضا ظاهر مطلوبی پیدا کند. برای نصب چنین عایق هایی کسب اجازه از سایر ساکنین در آپارتمانها الزامی میباشد.
پس اگر کف منزلتان پوششی دارد که به سرعت سرد می شود (ظرفیت گرمایی کمی دارد مثل سنگ و بتن و موزاییک) می توانید از سیستم گرمایش از کف استفاده نمایید، یا میتوانید آن را با مصالحی مثل پارکت های چوبی فوم دار جایگزین کنید و اگر بودجه کافی برای اجرای این دو مورد ندارید میتوانید با استفاده از موکت های پرز بلند این مساله را بهبود بخشید.
در صورتی که کف منزل شما پارکت است و هم چنان سرد میباشد، می توانید از عایق های الاستومری در زیر سقف پارکینگ استفاده نمایید.
امیدورایم موارد ذکر شده در این مشاوره برای شما دوست گرامی مفید واقع شده باشد. در صورتی که سوال دیگری در خصوص این مسائل دارید حتما آن ها را با ما در میان بگذارید تا پاسخگوی شما دوست گرامی باشیم.
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟ لطفا نام کاربری یا ایمیل خود را وارد کنید.
رمز عبور جدید به ایمیل شما ارسال خواهد شد.