سلام. من امسال پشت کنکوری هستم. خونه ی شلوغی داریم. میخوام ی اتاق روی پشت بام بسازم . جنس اتاق مهم نیست. و برای الان تا دهم تیر برام بمونه کافیه. بودجه م 2 میلیونه. آیا میتونم با این پول یا ی ذره بیشتر یه جای کوچیک ک بتونم توش راحت باشم و نورش مناسب درس خوندن فراهم کنم برای این مدت؟ساخت بنا 140 متره. و توی این چند روز آینده قراره کف پشت بام کاشی بشه. اونجا دسترسی ب آّب و برق دارم اما گاز خیر.توی ساختمونمون آهن زیادی بکار رفته. و کارشناس گفت از خونه های خوب ساخته شده است. توی خرم آباد لرستان زندگی میکنیم و تابستان گرم و زمستان سرده. مثل بقیه شهرا. سرمای زمستان استخوان سوزه. قبلا باران زیاد میومد اما الان کم. چن تا ازعکس از پشت بوم گرفتم برای دیدن فضا. براتون میفرستم.چیکار میتونم بکنم؟ممنون میشم راهنماییم کنین.
پرسیده شده توسط:
کاربر مهمانپرسیده شده در:
6 مهر 1396پاسخ داده شده در:
همان روزتعداد بازدید:
2453پاسخ داده شده در:
6 مهر 1396پاسخ داده شده توسط:
انستودیوزبا تشکر از حضور شما در انستودیوز و مطرح کردن سوالتان با جزییات مناسب، با بررسی تصاویر ارسالی تان می توان گفت که بام منزل شما مشکلی برای اجرای ساختمانی موقت ندارد و می توانید با مصالح بنایی(آجر و بلوک) یا مصالح پیش ساخته(دیوارهای کناف) این اتاق را اجرا کنید. در این بین 3 فاکتور مهم باید مورد توجه قرار بگیرند، 1- امنیت، 2- بودجه 3- گرمایش و سرمایش به طور کلی، اجرای اتاقک موقت روی بام، با بودجه ی کم، مساله کار امنی نیست، چرا که ساختمان مستقیما روی بام بنا می شود و اتصالات قدرتمندی وجود ندارد که دیوار ها را در مقابل لرزش های سنگین حفظ کند و در صورت وقوع زلزله یا وزیدن باد های بسیار شدید امکان آوار شدن دیوار ها وسقف وجود دارد. برای مقابله با این مساله، بهتر است جهت باد منطقه را در نظر بگیرید و سعی کنید از اتاقک فعلی که روی پشت بام قرار دارد به عنوان حائل باد استفاده کنید. همچنین دقت داشته باشید که از سمت غرب پنجره ای نداشته باشید تا نور مستقیم غروب و باران برایتان مشکلی ایجاد نکند.
برای مصالح، بهتر است از مصالح بنایی مثل آجر های سبک استفاده کنید و سقف را نیز با مصالح سبک مثل آندولین بپوشانید تا هم فشاری به ساختمان وارد نشود، هم در صورت لرزش آسیب ها به حداقل برسند. مصالح پیش ساخته ای مانند دیوار کناف هزینه ی بالایی برای شما خواهند داشت و چندان آن ها را پیشنهاد نمی کنیم.
در مورد محل قرارگیری در و پنجره، با توجه به نمودار زیر که وزش باد سالیانه ی منطقه ی شما را بررسی می کند، بهتر است از غرب و جنوب پنجره نداشته باشید، یک پنجره ی شمالی می تواند نور کافی برای اتاق شما راتامین کند.
برای افزایش روحیه تان پیشنهاد می کنیم بخشی از بودجه تان را به گچکاری اتاق و رنگ آمیزی آن نیز اختصاص بدهید تا حین مطالعه بتوانید از حضور در این فضا لذت ببرید و احساس خوبی داشته باشید.
امیدواریم مجموعه نکات ذکر شده برای شما دوست گرامی مفید واقع شده باشد. در صورت تمایل می توانید پس از ساخت اتاقک تصاویر آن را ارسال نمایید و ما را از پیشرفت کار مطلع کنید. برایتان آرزوی موفقیت در آزمون سراسری و قبولی در رشته مورد علاقه تان را داریم. اگر در خصوص مسائل مطرح شده ابهامی داشتید حتما آن را با ما در میان بگذارید تا پاسخگویتان باشیم.
پاسخ داده شده در:
6 مهر 1396پاسخ داده شده توسط:
انستودیوز
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟ لطفا نام کاربری یا ایمیل خود را وارد کنید.
رمز عبور جدید به ایمیل شما ارسال خواهد شد.