با عرض سلام و خسته نباشید با توجه به پلان آشپزخانه که فرستادم. به نظر شما گذاشتن جزیره با توجه به ابعاد آشپزخانه چطور هست و همینطور جزیره ای که فکر کردم بهش. فاصله 90 سانت در اطراف جزیره با کابینت ها رعایت شده و فقط یک قسمت کوچیک در سمت راست فاصله کم شده که اون قسمت رو میشه کابینت پایین را کلا ثابت و بدون کابین گذاشت (چون دسترسی بهش مشکله بخاطر فاصله کم تا جزیره) و قسمت بالاش رو مثلا فر توکار . یا اینکه پیشنهاد میکنید که اصلا جزیره یا اپن نزارم و آشپزخانه با توجه به دید مستقیمش به پذیرایی (چیدمان اتوبوسی) ویوی باز داشته باشه. درضمن آشپزخانه فقط نورش رو از پذیرایی جنوبی میگیره و فاقد پنجره هستش. ممنون
پرسیده شده توسط:
کاربر مهمانپرسیده شده در:
7 آذر 1395پاسخ داده شده در:
همان روزتعداد بازدید:
2066پاسخ داده شده در:
7 آذر 1395پاسخ داده شده توسط:
انستودیوزجناب آقای علی گرامی
سلام
از حضور مجدد شما در انستودیوز و مطرح کردن سوالی دیگر بسیار خوشحالیم.
در ابتدا برای ایجاد آشنایی بیشتر با آشپزخانه های جزیره ای توضیحاتی برایتان ذکر میکنیم و در ادامه چند تصویر از این آشپزخانه ها را مشاهده خواهید کرد.
همانطور که در تصاویر مشاهده می کنید، کابینت سبک جزیره ای در آشپزخانه های بزرگ کارایی بیشتری دارد. یکی از دلایل عمده آن هم این است که به جهت وسعت فضا، خللی در کارکرد بقیه فضاهای آشپزخانه ایجاد نمی شود و حجم و سطح جزیره به سطح آشپزخانه غالب نیست و جزئی از آن می شود.
با مشاهده کروکی ارسالی شما از فضای آشپزخانه و با توجه به توصیفتان از سایر فضاها، می توان چنین گفت که در حال حاضر به دلیل کوچک بودن فضای آشپزخانه و همچنین نبود نورگیر و یا پنجره ای در فضای مورد نظر، بهتر است تلاش کنید تا این فضا را به فضایی دلچسب و شاداب برای افرادی که در این فضا فعالیت می کنند تبدیل کنید. نبود پنجره در آشپزخانه به خودی خود تا حدودی کار کردن در این فضا را کسل کننده می کند و از نظر ما درصورت قرار دادن جزیره، فضا کمی آزار دهنده خواهد شد. شما یا باید جزیره ای بسیار کوچک در این فضا قرار بدهید(که خود جزیره عملا کارکردی نخواهد داشت.)یا باید جزیره ای در آشپزخانه قرار بدهید که سطح زیادی را در بر میگیرد و بقیه ی قسمت های آشپزخانه را از کارکرد خارج می کند.
به طور کلی، از نظر عملکردی و حرکت در فضا، به هنگام طراحی، مثلثی فرضی در آشپزخانه بین عناصر اصلی یعنی گاز، سینک و یخچال ترسیم می شود، که فاصله این عناصر از یکدیگر را به حداقل ممکن می رساند، به طوری حرکت در فضا به راحتی و بدون وجود مانع انجام گیرد. در صورت وجود جزیره در مرکز آشپزخانه ، امکان آزادی حرکت و برقراری مثلث استاندارد بین عناصر اصلی وجود نخواهد داشت و به بیانی ساده تر جزیره به عنصری دست و پاگیر تبدیل می شود. همچنین، فاصله کافی برای حرکت بین دو کابینت روبرو و همزمان برداشتن وسیله از داخل آن، 1.20 است و عرض 90 سانتی متر برای آن فضا نا کافی است.
با تمام توضیحات بالا، باز هم اگر اصرار به داشتن آشپزخانه جزیره ای دارید، در ادامه چند نمونه از این آشپزخانه ها را در ابعاد کوچکتر به شما پیشنهاد می دهیم.
همانطور که در این تصاویر مشاهده می کنید، میتوانید از ایده ی کابینت چرخدار نیز به جهت سهولت در جابجایی و امکان تغییر مکان در مواقع مختلف، استفاده کنید.
در ادامه سوالتان به ارتباط بین آشپزخانه با سایر فضاها از جمله پذیرایی اشاره کردید، از نظر ما نیز بهتر است حائلی مانند یک دیوار نیمه، بین این دو قسمت وجود داشته باشد، اما اطلاعات ارسالی شما برای نظر دادن در این خصوص ناکافی است. برای پاسخگویی بهتر به سوالتون و همچنین پیشنهاد طرحی جایگزین برای کابینت جزیره ای اطلاعاتی تکمیلی مانند تصویر، نقشه ، عکس و یا کروکی از فضاهایی که در ارتباط با آشپزخانه هستند لازم است. برای مثال، عکسی از سمت پنجره ی جنوبی پذیرایی به سمت آشپزخانه و از ضلع شمالی آشپزخانه به سمت پذیرایی می تواند بسیار مفید باشد.
با سپاس از اعتمادتان به تیم انستودیوز، منتظر دریافت مدارک ارسالیتان هستیم.
پاسخ داده شده در:
7 آذر 1395پاسخ داده شده توسط:
انستودیوزپاسخ داده شده در:
7 آذر 1395پاسخ داده شده توسط:
انستودیوزبا سلام مجدد خدمت شما آقای علی محترم، سپاس برای اعتمادتان به تیم انستودیوز
در ابتدا به قسمت اول سوالتان که در رابطه با نحوه چیدمان کابینت ها در آشپزخانه هست، پاسخ می دهیم. همانطور که در قبل توضیح داده شد، عناصر اصلی آشپرخانه شامل یخچال، گاز و سینک ظرفشویی هستند و برقراری ارتباطی با کوتاهترین فاصله بین این عناصر ،اصل اولیه آشپزخانه ای کارآمد است. با استفاده از تصاویر ارسالی شما، کروکی فضای آشپزخانه شما ترسیم شد.
با توجه به رابطه آشپزخانه با ورودی و پذیرایی، پیشنهاد ما این است که، سمت جنوب غربی آشپزخانه به ورودی اختصاص یابد. برای استفاده بهینه از کابینت ها، علی الخصوص کابینتهایی که در کنج قرار می گیرند، بهتر است یخچال را در محل پیشنهادی قرار دهید. برای دو عنصر باقیمانده (سینک و گاز) ، می توانید بین دو مکان پیشنهادی یکی را انتخاب کنید، هرچند با توجه به تصویری که برایمان ارسال فرمودید، محل قرار گیری خروجی هود در دیواره شمالی است و برای نصب هود راحت تر آن است که کمترین فاصله با خروجی لحاظ شود.
توصیه ی ما برای اتصال فضای آشپزخانه به پذیرایی و نشیمن، کانتری چند منظوره است که حضورش در کنار ورودی آشپزخانه ، می تواند علاوه بر تعیین حریم فضای آشپزخانه، به عنوان میز ناهارخوری 4 نفره ای استفاده شود. با استفاده از این کانتر، می توانید فضای ناهارخوری را به پذیرایی اضافه کرده و به این ترتیب برای چیدن مبلمان پذیرایی، با محدودیت کمتری مواجه شوید.
علاوه بر عملکرد های گفته شده در بالا، با کمی ابتکار و خلاقیت می توانید کاربری های بیشتری به کانتر پیشنهادی ما اضافه کنید. برای مثال چند ایده ی خوب برای استفاده بهینه از این عنصر در تصاویر زیر مشاهده می کنید.
برای سوال دوم شما، درباره ی رنگ و طرح کابینت ها:
ازآنجایی که انتخاب رنگ تا حدود زیادی سلیقه ایست، با توجه به رنگهایی که طبق سوال برای سایر فضاها در نظر دارید، چند پالت رنگی به شما پیشنهاد می دهیم.
رنگ های بژ و قرمز-قهوه ای در تمام پالت ها ثابت هستند تا بتوانید این دو رنگ را درکنار بقیه ی رنگ ها مقایسه کنید. برای استفاده از این رنگ ها می توانید، رنگ مبلمان و کاشی های آشپزخانه را از میان رنگ های این پالت ها انتخاب کنید. بهتر است رنگ هایی با تضاد بیشتر نسبته به زمینه، برای مبلمان و عناصر متحرک انتخاب شود. به طور مثال در پالت رنگ شماره2 از رنگ آبی و کرمی که در تصویر مشاهده می کنید می توانید برای مبلمان و کوسن ها و سایر عناصر متحرک استفاده کنید ، رنگ بژ می تواند در توالی رنگ دیوارها، در کاشی آشپزخانه به کار رود و از رنگ سرخ و قرمز-قهوه ای میتوانید در رنگ کابینت ها استفاده کنید.
در آخر یادآور می شویم که همکاران ما در مشاوره ی قبلی به تفصیل به انتخاب رنگ کابینت منزل شما پرداخته اند که می توانید با کلیک روی این متن مجددا آن را مطالعه کنید.
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟ لطفا نام کاربری یا ایمیل خود را وارد کنید.
رمز عبور جدید به ایمیل شما ارسال خواهد شد.