باسلام و خسته نباشید. سالن دارای چهاردیوار است پرده در وسط دو دیوار در طرفین (رنگ پرده قهوه ای دارای گلهای طلائی وگلبهی ) یک دیوار درقسمت راست در ورودی - دیواردیگر پشت آشپزخانه و یک دیوار پشت تلویزیون مقابل آشپزخانه. رنگ دیوار استخوانی - مبلمان کلاسیک ماهگونی با پارچه کرم رنگ لمینت رنگ عسلی با رگه های قهو ه ای میباشد. کدامیک از دیوارها را کاغذ دیواری کنم با چه رنگ و طرحی ؟
پرسیده شده توسط:
کاربر مهمانپرسیده شده در:
7 آبان 1395پاسخ داده شده در:
همان روزتعداد بازدید:
2176پاسخ داده شده در:
7 آبان 1395پاسخ داده شده توسط:
انستودیوزبا سلام خدمت خانم پانته آ گرامی
خوشحالیم که شما را در میان مخاطبان انستودیوز مشاهده می کنیم. معمولا کاغذ دیواری ها از لحاظ بصری تعریف کننده ی فضایی خاص هستند و به گونه ای به طور خود به خود توجه افراد به سمت آن فضا جلب می شود. برای تشخیص درست اینکه کدام یک از دیوار ها نیاز به کاغذ دیواری دارند، درک بهتری از فضای شما لازم است، از طرفی راهنمایی در خصوص انتخاب رنگ و طرح آن نیز وابسته به جزییات به کار رفته در نشیمن منزلتان می باشد. از آنجا که دغدغه ی شما در بهتر شدن دکوراسیون منزل شما، برای مشاورین انستودیوز نیز به همان اندازه اهمیت داشته، از این رو پیشنهاد می کنیم در صورت امکان، تصاویری با کیفیت نسبتا مناسب از زوایای مختلف فضای خود و دیوار هایی که در سوالتان به آنها اشاره کردید برای ما ارسال نمایید تا کارشناسان ما با درکی بهتر به راهنمایی دقیق و کامل تری پرداخته و شما با اطمینان تصمیم گیری کنید، در غیر این صورت کلیتی در خصوص نحوه انتخاب طرح و رنگ و تاثیر آن بر روی هر کدام از دیوار ها برایتان شرح خواهیم داد.
پاسخ داده شده در:
7 آبان 1395پاسخ داده شده توسط:
انستودیوزپاسخ داده شده در:
7 آبان 1395پاسخ داده شده توسط:
انستودیوزبا سلام مجدد خدمت خانم پانته آ عزیز.
ضمن عرض تشکر بابت اعتماد به کارشناسان انستودیوز و دقت و حوصله شما در تصاویر و نقشه ی ارسالی که امکان اظهار نظر بهتر و راهنمایی جامع تری را برای ما میسر ساخت. همانطور که در مشاوره ی پیشین به طور خلاصه به نقش کاغذ دیواری در دکوراسیون اشاره کردیم، کاغذ دیواری ها علاوه بر زیبا ساختن خانه، برای قوت بخشیدن و ایجاد نقطه کانونی در بخشی از فضا و یا تعریف فضای مجزا از طریق ایجاد مرز های بصری به کار برده می شوند. بنابراین در پاسخ به سوال شما ابتدا از جنبه ی عملکردی و سپس به زیبایی می پردازیم.
چیدمان فضا: برای مشخص شدن مرز هر فضا، نوع چیدمان تاثیر به سزایی دارد بعنوان مثال فضای نشیمن پس از دیوار ها - که جدا کننده های عینی هستند- به واسطه ی چیدمان مبل ها بوده که تعریف می شود. بنابراین لازم است مبلمان، میز تلویزیون و حتی گلدان ها و لوازم دکوراتیو در جایی مختص به خودشان قرار گرفته و در مجموع به فضایی یکپارچه و متعادل بینجامد. پس از چیدمان درست، می توان با کمک کاغذ دیواری به انسجام فضا های ایجاد شده تاکید کرد.
به همین دلیل کارشناسان ما در ابتدای امر به چیدمان فضا پرداخته و دو حالت پیشنهادی را که در تصویر زیر مشاهده می کنید، برای شما در نظر گرفته، سپس دیوار های مناسب برای کاغذ دیواری را با توجه به هر حالت، مشخص کرده اند. که در ادامه ویژگی هر چیدمان را برایتان شرح خواهیم داد.
چیدمان شماره 1: همانطور که می بینید، محل تلویزیون ثابت بوده اما محل قرار گیری مبل سه نفره و مبل های تک جا به جا شده است. با قرار گرفتن مبل سه نفره در این قسمت، فضای پذیرایی دید کمتری به غذا خوری داشته و پذیرایی و غذاخوری حالت مجزا تری نسبت به چیدمان فعلی دارد، علاوه بر آن بر خلاف حالت فعلی منزل شما که قسمتی از مبل سه نفره جلوی کمد قرار گرفته و حس نامنظمی به همراه دارد، مبل های تک نفره به راحتی در جلوی دیوار آشپزخانه قرار گرفته و فضای نشیمن به خوبی تعریف شده است، حال می توان از طریق نصب کاغذ دیواری بر روی این دو دیوار متقاطع به فضای نشیمن تاکید کرد.
از سویی دیگر برای فضای غذاخوری نیز می توان همین شیوه را به کار برده و دو طرف پنجره را کاغذ دیواری کرد تا هم فضایی مستقل شکل بگیرد و هم پس زمینه ای برای پرده و میز غذا خوری باشد. بهتر است کاغذ دیواری قسمت نشیمن، طرح دار بوده تا ضمن ایجاد تنوع در فضا، پس زمینه ی خوبی برای مبل با پارچه ی ساده باشند. برای غذاخوری نیز کاغذ دیواری ساده و تک رنگ در نظر گرفتیم چرا که پرده طرح دار بوده و جلوه ی بهتری در کنار پس زمینه ی ساده دارد، علاوه بر آن تنوع در طرح و رنگ کاغذ دیواری های دو فضا، به جدا سازی بهتر پذیرایی و غذاخوری کمک می کند.
برای دیوار تلویزیون، در این چیدمان به دو علت کاغذ دیواری در نظر نگرفتیم. اول اینکه دیوار شومینه متقاطع با آن مورب بوده و ضمن مشکلات نصب، زیبایی چندانی نخواهد داشت. دلیل دوم هم این است که طول این دیوار و دیوار های جانبی آن کم بوده و همچنین فاصله آن نسبت به دو دیوار نشیمن نسبتا زیاد است بنابراین در صورت نصب کاغذ دیواری، به صورت لکه ای بی هدف در کل فضا بوده و تاثیری در زیبایی فضا ندارد. بهتر است از طبقات دکوری و برای تزیین این دیوار استفاده کنید.
چیدمان شماره 2: در قسمت ورودی فضای مناسبی برای رفت و آمد مابین فضا ها تعریف و همچنین محل قرارگیری تلویزیون جا به جا شده است. این دیوار به علت وجود ستون مرزبندی مشخصی بعنوان دیوار تلویزیون ایجاد کرده و شما می توانید با نصب کاغذ دیواری به این دیوار، نقطه کانونی در فضای نشیمن خود تعریف کنید. بهتر است برای این دیوار کاغذ دیواری ساده در نظر گرفته شود، چرا که چشم به مدت زیادی به صفحه ی تلویزیون خیره بوده، بنابراین چنانچه دیوار هم طرح دار باشد، موجب آزار و خستگی چشم مخاطب می شود. پیشنهاد می کنیم برای دیوار متقاطع آن کاغذ دیواری طرح دار انتخاب کنید تا هم در فضا تنوع ایجاد شود و هم ترکیب آن با مبل ساده و سفید شما جالب توجه خواهد بود.
پس از بررسی محل نصب کاغذ دیواری بر اساس ویژگی عملکردی آن، به جنبه ی زیبایی و طرح و رنگ کاغذ دیواری می پردازیم. طبق تصاویر ارسالی شما، مبلمان و فرش رنگ های خنثی و روشنی دارند. بنابراین در بکار بردن طیف رنگ های متنوع، حتی تا حدودی تیره که در فضا کنتراست ایجاد کند نیز مشکلی نخواهید داشت، اما در رنگ کفپوش چوبی از تناژ نارنجی استفاده شده به همین دلیل تاثیر بیشتری در انتخاب رنگ کاغذ دیواری خواهد داشت. همچنین سبک دکوراسیون منزل شما کلاسیک بوده، پس بهتر است کاغذ دیواری مناسب با این سبک به کار گرفته شود. در تصویر زیر مجموعه ای از رنگ ها و طرح های مناسب برای فضای شما را ارائه دادیم .
رنگ آبی: با تناژ نارنجی کفپوش همنشینی خوبی داشته و مکمل این رنگ می باشد. همچنین با رنگ فرش نشیمن نیز هماهنگ است.سردی این رنگ در کنار رنگ های گرم تعادل خوبی در فضا ایجاد می کند. در صورت استفاده از این رنگ، برای کوسن ها نیز ترکیبی از رنگ آبی و نارنجی انتخاب کنید.
رنگ قرمز: علاوه بر هماهنگی با سایر رنگ ها، در فضا گرما و صمیمیت ایجاد می کند. اگر به دنبال ایجاد تنوع و همچنین هیجان در فضا هستید، این رنگ، گزینه ی مناسبی خواهد بود. چنانچه این رنگ برای شما جذاب بوده اما به غالب شدن این رنگ در فضا تمایل ندارید، می توانید کاغذ دیواری با پایه رنگ غالب سفید با نقش های ریز به رنگ قرمز به کار ببرید. کوسن ها نیز می تواند تنالیته ای از رنگ قرمز باشند.
رنگ بژ و خنثی: اگر احتمال تکراری شدن رنگ های قرمز و آبی را به مرور زمان برای خود می دهید و یا استفاده از این رنگ ها در نظرتان ریسک پذیر است، پیشنهاد ما رنگ بژ و متالیک است. اما دقت داشته باشید برای جلوگیری از یکنواختی فضا کاغذ دیواری با رگه هایی از رنگ های براق و دارای بافت برجسته انتخاب کنید تا جلوه ی بهتری به فضا بدهد. همچنین سعی کنید طرح انتخابی، نقش های بزرگ نداشته باشد زیرا باعث کوچک به نظر رسیدن فضا می شود.
در مورد آباژور و لوستر، بهتر است از یک رنگ انتخاب شوند، رنگ نقره ای حس و حال مدرن در فضا ایجاد می کند. رنگ طلایی رنگی تجملی بوده و متناسب فضای کلاسیک می باشد، اما به کار بردن آن در فضای شما باعث یکنواختی می شود. رنگ برنزی بسته به فرم لوستر و آباژور هم می تواند کلاسیک بوده و هم مدرن. به همین دلیل گزینه ی مناسب تری می باشد. نکته ی مهمی که لازم است حتما در هنگام خرید به آن توجه کنید، نحوه پخش نور در فضا توسط لوستر می باشد. خانه ی شما از نور کافی برخوردار نبوده بنابراین برای بهتر شدن روشنایی منزلتان نوردهی کافی لوستر و آباژور را اولویت خود قرار دهید و در صورت تمایل از لوستر ها یا چراغ آویز هایی استفاده کنید که نور لامپ ها را منعکس و دوچندان می کنند. می توانید راهنمایی های لازم در خصوص محصول متناسب با نیازتان را به هنگام خرید، از فروشنده دریافت نمایید.
در پایان پیشنهاد میکنیم علاوه بر موارد فوق، عناصری مانند آینه، کنسول، تابلو های نقاشی با رنگ بندی زنده، گلدان هایی با گل طبیعی به فضا اضافه کنید، اما برای هرکدام عناصر محلی مناسب از لحاظ مقیاس فضا اختصاص دهید. مثلا در چیدمان شماره 1 دیوار سمت راست می تواند محلی مناسب برای قرار گیری آینه ای با کشیدگی طولی باشد، کنسول می تواند پشت مبل سه نفره(نزدیک میز غذاخوری) قرار بگیرد و تابلوهای رنگی و طبقات هم برای دیوار پشت تلویزیون استفاده شوند. این عناصر چاشنی فضا بوده و به کامل شدن و زیبایی منزل شما کمک خواهد کرد.
امیدواریم مطالب ارائه شده راهگشای مساله شما بوده و به داشتن منزلی زیباتر کمک کرده باشد. سپاس از همراهی و صبر شما .
پاسخ داده شده در:
7 آبان 1395پاسخ داده شده توسط:
انستودیوزپاسخ داده شده در:
7 آبان 1395پاسخ داده شده توسط:
انستودیوزپاسخ داده شده در:
7 آبان 1395پاسخ داده شده توسط:
انستودیوزپاسخ داده شده در:
7 آبان 1395پاسخ داده شده توسط:
انستودیوز
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟ لطفا نام کاربری یا ایمیل خود را وارد کنید.
رمز عبور جدید به ایمیل شما ارسال خواهد شد.