با سلام خدمت شما خسته نباشی دلاور بنده یه بوتیک لباس دارم میخواستم نور قفسه هامو از ال ای دی ریسه ای استفاده کنم ولی از وقتی با چراغ ریلی اشنا شدم سردرگم شدم میخواستم از شما مشورت بگیرم که کدوم رو به کار ببرم ال ای دی ریسه ای یا چراغ ریلی که تو سقف بخوره و نور رو به طبقه ها بتاباند ؟
پرسیده شده توسط:
کاربر مهمانپرسیده شده در:
16 اسفند 1396پاسخ داده شده در:
همان روزتعداد بازدید:
1358پاسخ داده شده در:
16 اسفند 1396پاسخ داده شده توسط:
مهسا فرزانهبا سلام خدمت آقای سجاد گرامی
از اینکه انستودیوز را برای مشاوره انتخاب کرده اید، سپاسگزاریم. در پاسخ به پرسش شما باید بگوییم اگر اطلاعات بیشتری ازقبیل ابعاد قفسه ها و نوع کالایی که در آن قرار میگیرد در اختیار ما قرار میدادید و یا عکسی از فضا ارسال می کردید امکان راهنمایی دقیق نری وجود داشت با این حال شرایط و راهکار های متفاوت را برای شما بررسی می کنیم.
چراغ های قفسه برای به نمایش گذاشتن اشیا در منازل، فروشگاه ها و موزه ها به کار می روند. گاهی اوقات چراغ های قفسه درون بوفه های شیشه ای نصب می شوند، در این صورت حجم آنها باید کوچک باشد تا نمای محصولات را نپوشاند. این چراغ ها باید در لبه ی جلویی قفسه نصب شوند تا به طرف کالاها بتابند و از دید خریداران به دور باشند. نوع لامپ استفاده شده در چراغ بستگی به اشیای درون قفسه دارد. برای به نمایش گذاشتن اشیای کریستالی و جواهرات بهتر است از لامپ های هالوژن فروتاب استفاده کرد تا شاهد زیباتر رویت شدن این گونه اشیا بود.
نوارهای LED:
از مزیت های این ریسه ها می توان به امکان استفاده در طول دلخواه متناسب با نیاز شما، امکان نصب در فضاهای تنگ و باریک، تنوع رنگی، مقاومت در برابر آب و هوا و محیط های مرطوب، مصرف برق کم و در عین حال ایجاد درخشش و نور زیاد و طول عمر بالا اشاره کرد. در کنار این مزایا، معایبی از جمله دشواری در جابجایی ( به جای یک لامپ مجموعه لامپ ها باید جابجا شود)، دشواری تعمیر در اثر سوختن، هزینه خرید بالاتر(ولی در انرژی صرفه جویی می کند) و حساسیت نسبت به هوای گرم وجود دارد.
چراغ های ریلی:
چراغ های ریلی سقفی بسیار قابل انعطاف و کاربردی هستند. این سامانه قابلیت تغییر جهت نور، کم و اضافه کردن و همچنین جابجا کردن چراغ ها رو داراست. می توان از لامپ های هالوژنی، فلوئورسنت و ال ای دی و متال هالید بهره برد.
برای استفاده از این چراغ ها باید در نظر داشت که مسیر یا ریل مورد نیاز علاوه بر این که باید تحمل وزن چراغ را داشته باشند ، شرایط انتقال دادن برق مورد نیاز را هم باید دارا باشند. باید سیم کشی برای تامین برق در مسیر همین ریل قرار بگیرد. ریل مورد استفاده برای به حرکت درآوردن چراغ ها نیز استفاده می شود. با این روش دیگر نیازی به سیم کشی کردن مستقل هر چراغ نمی باشد.
در مواقعی که نورپردازی از بیرون (به عنوان مثال از طریق چراغ ریلی) انجام می پذیرد باید از شیشه با لایه ی ضد انعکاس به علت مهم بودن زاویه برخورد و ضریب شکست نور از شیشه، استفاده شود.در نورپردازی خارجی باید به این نکته توجه داشت که چراغ های در جای مناسب قرار بگیرند تا موجب چشم زدگی یا ایجاد سایه بر روی اشیا نشوند.
از آنجایی که فیبرهای نوری، سیم ها و نوارهای درخشان و ال ای دی تولید حرارت نمی کنند و همچنین عاری از اشعه ی ماورابنفش هستند، گزینه های بسیار مناسبی برای نورپردازی داخل وینرین و قفسه ها به شمار می روند. برای قفسه ها معمولا استفاده از ریسه مرسوم است و چراغ ریلی برای فضاهای بزرگ و ویترین مانند استفاده می شوند. در انتها شما می توانید با توجه به نوع کالای مورد نمایش، ابعاد و جنس و رنگ قفسه ها و شرایط خود و با کمک مطالبی که در بالا عنوان نمودید گزینه ی مناسب برای نورپردازی را انتخاب نمایید.
امیدواریم مجموعه نکات ذکر شده پاسخگوی سوالات شما دوست گرامی بوده باشد. در صورتی که سوال دیگری در این خصوص دارید حتما آن ها را با ما در میان بگذارید تا پاسخگوی شما باشیم.
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟ لطفا نام کاربری یا ایمیل خود را وارد کنید.
رمز عبور جدید به ایمیل شما ارسال خواهد شد.