باسلام وخسته نباشید خدمت شما,,, درب وپنجره ام سفارش دادم میخام خودم اونارو رنگ امیزی کنم, دوس دارم رنگ درب ورودی ام سیاه باشه, میخاستم بدونم چهارچوب و قرنیز رو به چه رنگی دربیارم, رنگ پنجره ها چه رنگی کنم بهتره, اگه بخام دورنگ واسه پنجره ها استفاده کنم چه ترکیب رنگی مناسب تره, دیوارها به رنگ سفید میباشد, درب ورودی وپنجره ها فلزی میباشد, باتشکر
پرسیده شده توسط:
کاربر مهمانپرسیده شده در:
1 مرداد 1397پاسخ داده شده در:
همان روزتعداد بازدید:
543پاسخ داده شده در:
1 مرداد 1397پاسخ داده شده توسط:
انستودیوزسلام جناب آقای محسن گرامی
سپاسگزاریم که برای بررسی مساله تان به کارشناسان انستودیوز اعتماد کرده اید. در پاسخ به پرسشتان باید ابتدا بدانیم فضای مد نظر شما چه کاربری ای دارد؟ یک منزل مسکونی برای خانواده ای چند نفره؟ منزلی برای فردی مجرد؟ یک اتاق کار اداری یا کارگاهی فنی؟ و... کاربری فضا در انتخاب رنگ مناسب تاثیر مهمی دارد. چرا که بر اساس کاربری مسائل دیگری مثل میزان رفت و آمد(مثلا یک کارگاه فنی که رفت و آمد بالایی دارد، بهتر است دری به رنگ تیره داشته باشد)، احساس مناسبی که باید فضا به مخاطب بدهد(فضایی که رسمی و اداری است، یا فضایی آرامش بخش برای خانواده) و... تعیین می شوند.
فاکتور دیگری که باید مد نظر قرار بگیرد میزان روشنایی فضاست، چرا که انتخاب رنگ می تواند بر میزان روشنایی ادراک شده از فضا تاثیر مستقیمی بگذارد. انتخاب رنگ تیره برای فضایی کم نور انتخاب نامناسبی است.
همین مساله در ارتباط با مساحت فضا هم صدق می کند و اگر فضا مساحت کمی دارد بهتر است از رنگ های تیره استفاده نشود و در انتخاب رنگ ها سعی شود هماهنگی حداکثری وجود داشته باشد. هماهنگی حداکثری به این معناست که شما سعی میکنید رنگ دیوارها و در ها و ... یکپارچگی بیشتری داشته باشد تا فضای کوچکی که در اختیار دارید چند تکه و تقسیم شده نشود، بلکه هماهنگ و یک تکه دیده شود و بزرگتر به نظر برسد.
مبلمان فضا نیز اهمیت بالایی دارند، مثلا اگر قرار است مبل های بزرگی در فضا قرار بدهید که قرنیز ها پشت آن ها قرار میگیرند، طبیعتا اهمیت انتخاب رنگ قرنیز کاهش پیدا می کند. اما اگر فضا خالی خواهد بود، لازم است قرنیز ها رنگی داشته باشند که بر فضا تاثیر منفی نگذارند.
با توجه به این که اطلاعات لازم برای ارائه ی مشاوره ی دقیق به ما ارائه نشده است، تلاش شد در این مشاوره برخی فاکتورهای حائز اهمیت را برایتان بصورت خلاصه شرح بدهیم تا بتوانید تصمیم گیری مناسب تری داشته باشید.
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟ لطفا نام کاربری یا ایمیل خود را وارد کنید.
رمز عبور جدید به ایمیل شما ارسال خواهد شد.