سلام وقت بخیر.من قصد دارم دیواری را بین سالن و نورگیر بردارم تا فضای سالن بزرگ تر شود ساختمان ما سه طبقه هست و ما همکف هستیم ساختمان یک نورگیر دارد که از بالا تا طبقه ما بازاست و زمینش متعلق به ماست و بین حال و یک اتاق ما قرار میگیرد که همیشه از ترس حشرات درش بسته است.میخام دیوار حال را بردارم که نورگیر بیاد جز حال و یه حالت پاسیو درست کنم و سقف را کامل یا بخشیش شیشه بذارم مثل پاسیو که هم فضا باز بشه هم خونه روشن بشه اما نمیدونم کار شدنیه یا نه سقف پاسیو دقیقا زیر پنجره طبقه بالایی قرار میگیره آیا راهی هست که صدا منتقل نشه و بنظرتون کار چقدر هزینه میخاد.ممنون
پرسیده شده توسط:
کاربر مهمانپرسیده شده در:
22 تیر 1396پاسخ داده شده در:
همان روزتعداد بازدید:
750پاسخ داده شده در:
22 تیر 1396پاسخ داده شده توسط:
سپیده مرادیخوشحالیم که شما را در میان مخاطبان انستودیوز مشاهده می کنیم، در پاسخ به سوالتان باید گفت که در این تغییر ساختار باید عوامل زیادی را در نظر بگیرید، برای مثال ممکن است دیواری که می خواهید بردارید نقش سازه ای داشته باشد و نتوانید آن را بردارید. یا بتوانید تنها بخشی از آن را تخریب کنید و مجبور باشید بخش دیگر دیوار را حفظ کنید. از این رو قبل از هر اقدامی حتما به صورت مهندسی شده با متخصصین سازه مشورت کنید، چرا که اگر مستقیما کار را به بنا بسپارید و او بدون بررسی دقیق، اقدام به تخریب دیوار کند، ممکن است بخشی از کل آپارتمان فرو بریزد و خسارات جبران ناپذیری به منزلتان وارد شود.
البته در ساختمان های جدید و چند طبقه احتمال این مساله کمتر است، اما با توجه به حساسیت آن بهتر است در این خصوص ریسک نکنید.
در خصوص جلوگیری از انتقال صدا، شما می توانید با استفاده از شیشه های چند جداره و مصالح عایق صدا، تا درصد بالایی از نفوذ صدا به فضای داخلی جلوگیری کنید. فقط در این خصوص دقت داشته باشید که شیشه ی سقف به خاطر روباز بودن نیاز به تمیز کردن دارد و تمیز کردن آن کار راحتی نیست. همچنین برای کنترل نور آن نیاز به صفحات کنترل برقی دارید که باز و بسته شوند، در غیر این صورت امکان کنترل نور و همچنین دید از پنجره ی منزل همسایه را نخواهید داشت.
در خصوص هزینه ها در حال حاضر نمی توان نظری داد، چرا که باید مساحت فضا، میزان استفاده از شیشه، نوع دیوار ها و سازه ای و غیر سازه ای بودن آن ها و... مشخص شود. به نظر می رسد بسته به تغییر فاکتورهایی که بالا ذکر شد مبلغی بین 2.5 الی 12 میلیون تومان برای کارتان قابل پیش بینی باشد.
پاسخ داده شده در:
22 تیر 1396پاسخ داده شده توسط:
سپیده مرادیبا سلام :
مسکن مهر هستیم. تراس خونه ما تو پذیرایی هستش.منتها خونه های کناریمون تراسشون تو اتاق خوابه به خاطر همین پذیرایی ما کوچیکه.
تراس های ما دورتا دورش دیواره و یه سوراخ اندازه یه پنجره اون وسط بازه که بیشتر همسایه ها هم اونجا رو یه پنجره گذاشتن تا گرد و خاک اذیتشون نکنه.
حالا من میخوام اونجا رو پنجره کنم و کفش رو با کف خونه یکسان کنم درب و پنجره بین پذیرایی و تراس رو بردارم تا پذیراییمون بزرگتر بشه آخه تراس ما خیلی بزرگه حیفه واقعا ازش استفاده نشه.
بعدش تو اتاق خواب وسطی یه نیم متری بیام جلو اونجا درب و پنجره بزرارم و اون نیم متره رو قیرگونی کنم و بشه به عنوان تراس خونه.
منتها همش میترسم میگم نکنه استحکام تراس از بقیه جاهای خونه کمتر باشه و نتونم مبلم رو اونجا بزارم.
ایا این کار من ممکن هستش و مشکلی برام ایجاد نمیکنه؟
ممنون میشم راهنماییم کنید.
اتاق خواب | اتاق خواب | تراس |
حمام | راهرو | پذیرایی |
اشپزخانه | آشپزخانه | پذیرایی- درب ورودی |
پاسخ داده شده در:
22 تیر 1396پاسخ داده شده توسط:
سپیده مرادیسلام آقای محمدحسین گرامی
از حضورتان در بین مخاطبان انستودیوز بسیار خرسندیم. بابت تاخیر در پاسخدهی از شما پوزش می طلبیم. سطح کف در تراس یا بالکن اغلب به همان میزان مقاومت دارد که سطح کف فضاهای دیگر خانه دارند. اگر کف تراس خانه شما کنسول شده است باید مطمئن شوید که بار و وزن دیوارهایی که دور آن چیده شدهاند را کف تراس تحمل نمیکند و این دیوارها به سازه متصل شدهاند و بار وزن آنها از طریق سازهها به زمین منتقل میشود. به نورگیری فضای پذیرایی نیز توجه کنید. با توجه به آنچه در مورد پنجره کوچک تراسها بیان کردید، این پنجره پاسخگوی میزان نور مورد مورد نیاز فضای شما نمیباشد. چنانچه از یک دیوار نورگیری دارید که فاصلهی آن تا دیوار مقابل بیش از ۴/۵ می باشد، نسبت سطح شیشهی پنجره به سطح کف باید حداقل ۱ به ۷ باشد تا نور مورد نیاز فضا تامین شود.
در مورد کوچک کردن اتاق خواب و ایجاد بالکن در قسمتی از آن، عرض ۵۰ سانتی متر مناسب نبوده و استفاده از آن به عنوان فضا تقریباغیرممکن میباشد. ایجاد بالکن علاوه بر عایقکاری رطوبتی که خودتان ذکر کردید، مستلزم شیببندی کف به منظور هدایت آب باران یا برف ذوب شده به کفشور میباشد. امیدواریم پاسخگوی پرسش شما بوده باشیم. چنانچه سوال دیگری دارید، به بخش خدمات مراجعه نمایید.
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟ لطفا نام کاربری یا ایمیل خود را وارد کنید.
رمز عبور جدید به ایمیل شما ارسال خواهد شد.